Selecteer een pagina

Apple’s iPhone is een van de meest populaire mobiele telefoons vandaag de dag. De meeste mensen die een abonnement met toestel willen aanvragen zullen overwegen om een iPhone te nemen. Maar een bepaalde groep mensen die een iPhone bij hun abonnement willen kiezen hebben niet veel keus als het gaat om bij welke provider ze een abonnement aanvragen. Het gaat dan om mensen die bij het BKR geregistreerd staan.

Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds providers die eerst bij het BKR een creditcheck uitvoeren voordat ze een nieuwe klant van een abonnement met toestel voorzien. Wanneer je bij het BKR geregistreerd staat heeft het bijvoorbeeld geen zin om bij Vodafone een abonnement met toestel aan te vragen want die aanvraag zal dan worden afgewezen.

Waar kun je dan wel terecht als je bij het BKR geregistreerd staat en een abonnement wilt aanvragen met een Apple iPhone als toestel en zonder dat er bij het BKR een creditcheck wordt uitgevoerd? Er is op moment een grote provider die geen creditcheck uitvoert op aanvragen van nieuwe klanten. Deze provider is KPN.

Dus wilt u een abonnement met een iPhone zonder creditcheck? Bekijk dan nu de aanbiedingen van KPN via de link die wij voor u gemaakt hebben:

KPN – Apple iPhone 5S
Een tweejarig abonnement met Apple iPhone 5S inclusief onbeperkt bellen en onbeperkt SMS berichten, 2000 MB data op 4G snelheid. Voor het toestel betaald u 54 euro.

Klik hier om het aanbod op de site van KPN te bekijken en eventueel te bestellen

U kunt op de site van KPN zelf natuurlijk het aanbod nog naar uw eigen wensen aanpassen. Belangrijk is wel om te begrijpen dat als u bij het BKR geregistreerd staat u alleen bij KPN terecht kunt voor een abonnement met toestel. Daarnaast is het ook belangrijk om het verschil te begrijpen tussen het BKR en Preventel. Indien u namelijk bij Preventel geregistreerd staat kunt u helaas bij geen enkele provider terecht voor een abonnement met toestel, maar wel eventueel voor en Sim Only abonnement als u al een toestel heeft. Lees daar meer over in het artikel:  Mobiel abonnement zonder preventel check