Selecteer een pagina

Heb je een tablet of wil je veel internetten op je mobiele telefoon? Dan is een voordelig abonnement met mobiel internet de oplossing voor jou.

Wie zijn tablet mee naar buiten neemt, wil natuurlijk net als thuis makkelijk en voordelig kunnen internetten. Buiten heb je niet overal een wifi verbinding en dus heb je een abonnement met mobiel internet nodig om toch overal en altijd online te kunnen zijn, zeg maar een soort tablet abonnement.

Tegenwoordig zit er bijna bij elk mobiel abonnement wel een internetbundel waarmee je online kunt. Zelfs als je alleen een prepaid simkaart hebt kun je online. Toch is het wijs om je even te verdiepen in de aanbiedingen van mobiel internet die er zijn. Want er is nogal wat prijsverschil tussen mobiel internet op een prepaid simkaart en een abonnement met mobiel internet speciaal voor tablets. Het is namelijk veel voordeliger om een abonnement voor mobiel internet af te sluiten als je een tablet hebt en buiten de deur op internet wil kunnen.

Alle providers van mobiele telefonie hebben aanbiedingen speciaal voor tablet gebruikers. Daarnaast hebben ze ook aanbiedingen voor telefoongebruikers die veel internetten. Er zit verschil in de aanbiedingen voor telefoongebruikers en tabletgebruikers, want logischerwijs hoeft een tablet gebruiker niet te bellen of smsen met zijn tablet, en hoewel iemand met een telefoon veel internet kan gebruiken wil die natuurlijk wel een abonnement waar die ook mee bellen en smsen kan. Telefoon gebruikers die veel internetten doen er dus goed aan om een abonnement aan te vragen waarbij ze veel mb’s tot hun beschikking hebben maar ook voordelig kunnen bellen en smsen, terwijl tablet gebruikers een abonnement nodig hebben waarmee ze alleen veel kunnen internetten.

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je overal online kunt zijn als je een abonnement met mobiel internet afsluit. Je wilt geen berichten missen of niet kunnen surfen omdat je net ergens in een hoek zit waar je geen bereik hebt. De keuze van provider is daarom ook erg belangrijk. Het spreekt bijna voor zich dat KPN die landelijke dekking en ook zijn eigen netwerk heeft, de meest betrouwbare verbinding kan bieden. Veel van de providers die mobiel internet aanbieden doen dit ook via het netwerk van KPN. Het heeft dus niet veel zin om naar andere die aanbieders te kijken die van het KPN netwerk gebruik maken, voor een abonnement met mobiel internet op een betrouwbaar netwerk kun je het best direct bij KPN terecht.

Naast betrouwbaarheid van het netwerk, een eigen netwerk en voordelige aanbiedingen is het natuurlijk ook van belang dat je een snel netwerk hebt. Tegenwoordig is 4G de standaard voor snel mobiel internet. Wat dat betreft heeft KPN een streepje voor op alle andere aanbieders. Zij hebben de dure 4G licenties aangeschaft en kunnen hun klanten abonnementen met mobiel internet aanbieden op hun snelle 4G netwerk.

Voor zowel KPN als ook voor Vodafone hebben we hier voor je een link gemaakt naar de exacte pagina waar je bij deze providers een abonnement met mobiel internet kan afvragen. Klik deze regel voor de aanbiedingen van KPN voor abonnementen met mobiel internet.