Selecteer een pagina

Heb jij alleen een abonnement nodig? Geen enkel probleem! Maak gebruik van onze vergelijker en kies het voordeligste abonnement zonder telefoon waardoor je dus goedkoper uit bent omdat je de telefoon niet hoeft te betalen.

Een abonnement zonder telefoon heet een Sim Only abonnement en is de gewoonste zaak van de wereld. Tenslotte hebben een heleboel mensen al een telefoon waar ze aan gewend zijn. Het zou dus zonde zijn als je die weg moet doen omdat je verplicht een nieuwe telefoon bij elk nieuw abonnement zou moeten nemen. Totaal overbodig en daarom is er dus het Sim Only abonnement. Sim Only staat voor alleen een simkaart. Je weet wel dat kleine chippie dat in je telefoon moet zodat je bellen kunt via een bepaalde telefonie provider.

Het is ook mogelijk dat je een abonnement wilt niet om mee te bellen maar alleen om mee te internetten via je tablet pc. Ook dan heb je een abonnement zonder telefoon nodig. In dat geval kun je kiezen voor een tablet abonnement. Dan heb je alleen een internet bundel en geen bel of smsbundel.

Hoe dan ook een lang verhaal kort gemaakt als je een abonnement zonder telefoon wilt afsluiten dan zijn er een heleboel sim only deals om te vergelijken. Dan kun je natuurlijk stuk voor stuk naar al die websites gaan op zoek naar een voordelige provider, maar waarom zou je?