Selecteer een pagina

Apple staat erom bekend dat het erg strikt omgaat met mededelingen over nieuwe producten. Misschien had iemand dat bestuurslid Al Gore ook even moeten medelen.

Al Gore is al jaren bestuurslid bij Apple waar hij veel werk verzet om de apparaten van de electronica gigant milieuvriendelijk te maken en te houden. Nu was hij onlangs in Zuid Afrika waar hij sprak op een leiderschapsconferentie van Discovery Invest. Hier liet hij tussen neus en lippen door in een voorbereide speach vallen dat in Oktober de nieuwe Iphone 5 zal uitkomen.

Nu weten we dat al een tijdje en het is niet alsof we daarmee iets nieuws geleerd hebben. Hij is ook niet uitgebreid in details over het apparaat gegaan. Maar elk nieuw Apple product wordt meestal met veel bombarie aangekondigt en tot die tijd behoort er een radiostilte te zijn zodat alle aandacht gaat naar de presentatie van Steve Jobs of in het huidige geval waarschijnlijk de presentatie van Tim Cook.

Dus hoewel niet erg spectaculair is het toch een beetje dom van Gore. Een andere werknemer of bestuurslid had waarschijnlijk al zijn biezen kunnen pakken.