Selecteer een pagina

Was het net nog groot nieuws dat je bij de Aldi een leuke mobiele telefoon kon scoren, lees ik nu dat je er vanaf komende week ook tablets kunt kopen.

Aldi stort zich kennelijk vol overgave op de mobiele markt. Eerst met 3 hippe eigen merk mobiele telefoons, waaronder een met een 4.3 inch scherm die zich voor een zacht prijsje toch best kan meten met de duurdere merk mobies die verkrijgbaar zijn. Maar nu ook met tablets. Geen eigen merk vooralsnog, maar gewoon van Medion en wel de Medion Lifetab.

Enige informatie over de Medion Lifetab:

Een heuze 10″ tablet met Android 3.2. 32 GB opslag, WiFi en 3g mogelijkheid waardoor je overal kan internetten en natuurlijk Bluetooth. Een leuke Dual Core processor, 2 camera’s voor videobellen, een kaartlezer wat handig is voor het overzetten van fotos en andere documenten. En de mogelijkheid om het ding met HDMI aan te sluiten op bijvoorbeeld je tv. Je krijgt er ook nog een leuke starterset bij en dat alles voor de prijs van maar 379 euro. Leuke koop voor wie zijn eerste tablet wil en niet gelijk de hoofdprijs wil betalen.

Ben benieuwd waar de Aldi later nog meer mee komt. De komende week hebben ze in iedergeval ook de Samsung Galaxy mini S5570 in de aanbieding voor maar 99 euro. Go Aldi! Go Aldi! Go Aldi!