Selecteer een pagina

Wie wil besparen op mobiele kosten kan het beste een abonnement met onbeperkt gebruik afsluiten. Dus bel je veel of SMS je veel? Bespaar dan door voor een vast bedrag onbeperkt te mogen bellen en SMS’en. Deze providers hebben zo een abonnement en daarmee bespaar je je erg veel geld.

Mensen kunnen soms ernstig schrikken van hun telefoonrekening. Meestal hebben ze dan op een bepaald punt erg veel kosten gemaakt. Of ze hebben veel gebeld of teveel SMS berichten verstuurd, veel mensen schrikken van de hoeveelheid data die ze per ongelijk verbruikt hebben.
Als je iemand bent die veel belt dan heb je dus baat bij een abonnement met onbeperkt bellen. Er is namelijk een omslagpunt waarop het goedkoper is om voor een vast bedrag per maand onbeperkt te mogen bellen dan dat het is om een abonnement met een bepaald aantal belminuten te hebben waar je steevast overheen gaat. Als je elke maand voor 50 euro belt maar je had voor 30 euro per maand een abonnement met onbeperkt bellen kunnen afsluiten dan had je jezelf 20 euro per maand = 240 euro per jaar kunnen besparen!

De onderstaande providers hebben allemaal een abonnement met onbeperkt gebruik in de aanbieding. Bij hen bespaar je jezelf dus veel geld.

Robin Mobile
Een van de providers die onbeperkt gebruik aanbiedt is Robin Mobile. Voor het vaste bedrag van 29,95 euro per maand kunt u naast onbeperkt bellen en onbeperkt SMS berichten verzenden ook nog onbeperkt internetten! Dus u kunt zoveel filmpjes afspelen als u wilt, u gaat nooit over uw bundel heen want u heeft een bundel met onbeperkt internet!
Klik hier om naar de website van Robin Mobile te gaan voor een onbeperkt gebruik abonnement

(unspecified)
Een van de providers die een onbeperkt gebruik abonnement heeft is  (unspecified). Met hun Alles-in-1 mobiel abonnementen kun je onbeperkt bellen en SMS berichten versturen. Zo’n  (unspecified)abonnement is er al vanaf 27,50 per maand. Bel of SMS je dus meer dan 27,50 per maand? Dan bespaar je geld met een  (unspecified)abonnement inclusief onbeperkt bellen en SMS.
Klik hier voor de  (unspecified) Sim Only Abonnementen inclusief onbeperkt bellen en SMS. Wilt u er een toestel bij? Klik dan hier voor een  (unspecified) toestel overzicht.

Vodafone
Ook Vodafone biedt abonnementen aan met onbeperkt bellen en SMS berichten. Vanaf 33 euro per maand kun je met hun Vodafone Red abonnement onbeperkt bellen en SMS berichten versturen.