Selecteer een pagina

Je hebt een Blackberry of je wilt er een en dan overal kunnen pingen en op internet kunnen? Sluit dan nu een Blackberry abonnement af en krijg ook nog eens een gratis Blackberry telefoon van je provider!

Omdat de maker van de Blackberry – het bedrijf RIM – zijn eigen netwerk heeft waarover de pings verstuurd worden naar andere Blackberry eigenaren heb je behalve een mobiel abonnement bij je provider ook een abonnement nodig waarmee je toegang krijgt tot het Blackberry netwerk. Dit Blackberry abonnement wordt zowel los verkocht als ook in een bundel, net zoals een SMS bundel of een voordelig bellen bundel.

Sluit je dus een nieuw mobiel abonnement af waarbij je ook een gratis Blackberry telefoon krijgt dan maakt de benodigde Blackberry bundel onderdeel uit van je mobiele abonnement die je bij je provider hebt afgesloten. Die provider kan KPN Mobiel zijn, maar ook Vodafone of T-Mobile en wat heb je niet meer. Maar met een Blackberry bundel in je abonnement heb je overal toegang tot het internet en tot het Blackberry netwerk! En kun je dus pingen en de Blackberry Appworld betreden om Apps te downloaden naar je telefoon.

Wil jij dus een gratis Blackberry telefoon en toegang tot het Blackberry netwerk met een Blackberry bundel? Sluit dan nu een abonnement af.