Selecteer een pagina

De Blackberry Torch is een van de meest succesvolle Blackberries van fabrikant RIM. Bekijk hier de specificaties en bepaal of deze moderne smartphone iets voor jouw is.

Behalve dat de Blackberry Torch op en top Blackberry mogelijkheden biedt waaronder natuurlijk de Blackberry messenger die het mogelijk maakt om andere BB bezitters te pingen is het toestel zelf ook zeer geavanceerd.

Blackberry Torch Camera
De camera van de BB Torch is een 5 megapixel camera met ingebouwde flits, auto focus en beeldstabilisatie. De camera heeft 11 foto modes en neemt ook video beeld op.

Blackberry Torch Geheugen
Met minimaal 8 GB, maar uitbreidbaar tot 32 GB middels een MicroSD card stelt de Blackberry Torch je in staat om veel muziek of andere bestanden mee te nemen.

Blackberry Torch Music player
Waarom zou je nog een losse MP3 speler meenemen als je een Blackberry Torch hebt? Dankzij het grote scherm van de Torch kun je in de kwalitatief hoge muziekspeler van de BB Torch alle albumafbeeldingen en tracks met informatie duidelijk bekijken, lezen en je tracks uitkiezen en afspelen.

Blackberry Torch Sociale functies
De BB Torch maakt het mogelijk om in een overzicht al je sociale netwerken en RSS feeds weer te geven.

Blackberry Torch Browser
De browser van de BB Torch maakt het browser met tabs mogelijk en het is een koud kunstje om meerdere websites tegelijk open te hebben en daartussen te navigeren.

De Blackberry Torch 9800 is bij diverse providers gratis te verkrijgen bij het bestellen van een abonnement.