Selecteer een pagina

Sluit direct een mobielabonnement af (Klik Hier) en u krijgt een abonnement met gratis toestel zoals een Blackberry, I-phone of Android toestel van HTC.

Om de zoveel tijd wil je gewoon een nieuwe telefoon. Je wilt bij blijven en telkens het nieuwste van het nieuwste hebben, begrijpelijk. Daarom is het fantastisch dat wanneer je bijvoorbeeld overstapt van prepaid bellen naar een abonnement of wanneer je je abonnement moet verlengen dat je gewoon een nieuwe mobiele telefoon er bij krijgt.

Bij elk nieuw abonnement en bij verlengen van uw huidige abonnement krijgt u een nieuwe smartphone kado. Bijvoorbeeld een gratis Blackberry Torch met abonnement, of een gratis I-phone met abonnement. U kunt ook kiezen voor een gratis Google telefoon met abonnement. Dan heeft u een gratis Android telefoon met abonnement waar u ook mee het internet op kunt.

Zowel nieuwe abonnementen als mensen die hun abonnement verlengen komen in aanmerking. Dus kies een leuk toestel voor uzelf uit dat u gratis krijgt bij uw mobiele telefoon abonnement. En maak u geen zorgen, tegenwoordig krijgt iedereen gewoon een mobielabonnement, dus u ook!