Selecteer een pagina

Sommige smartphones zijn heel duur in aanschaf. Een los toestel zoals de iPhone 4S kost je al gauw 600 euro. Maar in combinatie met een abonnement van KPN betaal je maar 180 euro voor de iPhone 4S.

De iPhone is een van de meest populaire smartphones die er vandaag de dag beschikbaar zijn. Maar zoals gezegd het is ook gelijk een van de meest dure smartphones. Hoewel er veel leuke smartphones gratis te verkrijgen zijn bij een mobiel abonnement zul je voor sommige toestellen en dan vooral de dure merken iets moeten bijbetalen.
Dat is geen probleem zodra je je realiseert hoeveel korting je krijgt op moment dat je een nieuwe abonnement afsluit en toch een duur toestel kiest als cadeau bij het abonnement. Het verschil tussen 660 euro en 180 euro is toch al gauw ruim 480 euro.

Dit soort grote kortingen zijn vaak mogelijk doordat mobiele providers een actie hebben of een tijdelijke aanbieding. Zij kopen een bepaald soort toestel groot in waardoor zij daar een behoorlijke korting op kunnen geven. Ook omdat het een combinatie is met een nieuw mobiel abonnement verdienen zij de korting snel terug.

Wil jij daarom ook graag gebruik maken van de mogelijkheid om met grote korting een iPhone 4S aan te schaffen wees er dan snel bij om gebruik te maken van de actie die KPN op moment heeft om voor 180 euro een iPhone 4S te kopen in combinatie met een tweejarig abonnement waar je 45 euro per maand voor betaald. Deze actie is natuurlijk inclusief een bel en corrigeert SMS bundel en toegang tot het internet ongeacht waar je je bevindt.