Selecteer een pagina

Het leuke van een nieuw abonnement aanvragen is natuurlijk die smartphone die je erbij neemt. Op moment kun je bijvoorbeeld het vlaggeschip van Apple de Iphone 5s bij een nieuw abonnement krijgen zonder dat je daar bij het aanvragen een toestelprijs voor moet afrekenen. Kijk hieronder voor het goedkoopste abonnement met gratis iphone 5s.

Op moment van schrijven bieden we u 2 keuzes voor een abonnement met gratis iphone 5. Maak voor het gemak gebruik van de volgende link om daar je abonnement met iphone aan te vragen: klik hier voor KPN gratis iphone 5.

Op moment van schrijven is het goedkoopste van deze 2 en abonnement met gratis iphone 5s slechts 47,50 euro per maand. Met andere woorden, zonder dat je bij de aanvraag een toestelprijs hoeft af te rekenen en voor een maandelijks bedrag van 47,50 euro heb je de iphone 5s in huis.

Nu kun je natuurlijk ervoor kiezen om toch een toestel prijs te betalen om zo je abonnementskosten lager uit te laten vallen. Je betaald tenslotte met de hoogte van je abonnement en de looptijd van je contract elke maand af aan je toestel. Wanneer je toch bereid bent een toestelprijs te betalen kun je ook bij andere aanbieders terecht die ook de iphone 5s aanbieden. Zoals KPN – klik hier voor de iphone 5s bij KPN.