Selecteer een pagina

Een tablet naar keuze gratis bij een nieuw abonnement. Overal altijd op internet met een gratis tablet kado.

Het aanvragen van een abonnement is natuurlijk wel het aangaan van een langdurige overeenkomst. Maar dat is juist wat het mogelijk maakt dat je een gratis telefoon bij een abonnement krijgt of zoals in dit geval een gratis tablet bij een abonnement. Omdat u online een abonnement afsluit kunnen telecom providers zoals Vodafone u gratis kado’s aan u weggeven. Het is een soort ruil, maar dan wel een die u voornamelijk het meest oplevert.

Er zijn verschillende tablets te verkrijgen, zoals de Ipad 2 in wit of zwart en de Galaxy Tab 10.1 in wit of zwart. U heeft dus ook nog keuze uit kleur. Beide tablets hebben natuurlijk zo hun voordelen. Lees hieronder welke.

Ipad 2
Verbonden met de Itunes store en dus ruime keuze uit muziek, films, podcasts en boeken die via Apple aan te schaffen zijn.
Toegang tot de Apple Appstore en dus ruime keuze uit honderden gratis en betaalde Apps zoals spelletjes, productieviteits apps, nieuws muziek enzovoorts.

Samsung Galaxy tab 10.1
Uitgerust met het Android besturingssysteem en daarom keuze uit honderden Android apps. Android speelt ook flash filmpjes en flash websiteanimaties af

Verder zijn allebei de Tablets uitgerust met een webcam aan de voor en achterkant en zijn ze allebei in staat om u een fantastische multimedia ervaring te bieden overal waar u bent. Of u nu op de bank een film wilt kijken of u bent onderweg naar uw werk. Met deze tablets bent u altijd online en heeft u de wereld aan uw vingertippen.