Selecteer een pagina

Gratis vette gameconsole naar keuze met mobiele telefoon en abonnement voor gamers die én willen gamen én mobiel bereikbaar willen zijn. Twee vliegen in 1 klap dus!

Het is een van de fijne dingen van het aanvragen van een mobielabonnement. Namelijk dat je er allemaal leuke dingen bij kunt krijgen. Voor gamers is het helemaal geweldig. Want niet alleen krijg je een gratis gameconsole bij het aanvragen van een mobielabonnement, maar je kunt er ook nog gratis een Blackberry telefoon bij krijgen!

Wanneer je graag een Blackberry telefoon wilt hebben zodat je met je vrienden (ouders, kinderen, familie, collega’s) kunt pingen en je speel zo nu en dan ook nog graag een spel op een console dan kun je wanneer je minimaal 18 jaar bent en dus zelf een mobielabonnement mag afsluiten alles wat je mooi en leuk vindt in een keer gratis krijgen.

Als serieuze gamer met een flinke groep vrienden die allemaal al een Blackberry en game console hebben kun je een aanbieding waarbij je én een Blackberry én een gameconsole krijgt natuurlijk niet laten liggen. En ben je nog geen 18? Maak je niet druk, want je moeder mag dit abonnement ook gewoon afsluiten hoor! Je hoeft haar alleen maar te overtuigen om dat voor jou te doen.

Andere kado’s zijn trouwens ook mogelijk, zoals laptops, navigatie apparatuur, televisies, camera’s enzovoorts!