Selecteer een pagina

Zo nu en dan is het tijd voor een nieuwe telefoon. Je komt er vanzelf achter wanneer je achter begint te lopen. Er komen namelijk telefoons beschikbaar die bepaalde dingen kunnen die jouw telefoon gewoon echt niet kan. Dat is het duidelijkste teken dat het tijd is om over te stappen op een nieuw toestel.

Smartphones worden steeds beter, sneller en moderner. Veel mensen hebben daarom geen reden om een nieuw toestel te kopen want de oude is nog steeds heel goed. Maar er zijn momenten waarop je toch geconfronteerd wordt met de tekortkomingen van de telefoon waar je nog steeds heel blij mee bent ook al is het misschien niet het laatste model. De lancering van 4G internet (al een tijdje geleden) is zo’n moment. Niet alle telefoons zijn namelijk geschikt voor 4G internet. Zelfs een redelijk recente smartphone zoals de Samsung Galaxy S3 of Iphone 3 is niet geschikt om gebruik te kunnen maken van 4G internet. Dus ook al heb je een abonnement met 3G internet, als je telefoon niets kan met die snelheid zul je daar dus niets meer aan hebben dan aan een abonnement dat goedkoper is en alleen 3G internet heeft.

Niet alleen is 4G niet op alle telefoons beschikbaar maar ook sommige tablets zijn niet in staat om met 4G internet overweg te kunnen. Je hebt bijvoorbeeld minimaal een Ipad 4 of Samsung Galaxy tab 3 nodig wil je met je tablet op 4G internet kunnen surfen. Met een oudere versie tablet betaal je wel voor 4G maar kun je er geen gebruik van maken.

Dus wil je een beetje bij de tijd zijn en vind je de snelheid waarmee je internet en vooral filmpjes kunt kijken toch wel belangrijk? Dan is het tijd om over te stappen op een modernere smartphone of tablet die 4G internet wel aan kan. Niet iedere provider biedt 4G internet aan. Klik hier om de laatste smartphones te bekijken die 4G internet aankunnen.