Selecteer een pagina

Bijna elke telecom provider stunt met gratis dure gadgets bij een nieuw abonnement. Maar zijn ze wel gratis, of zijn ze een sigaar uit eigen doos?

Zeker nu de nieuwe Ipad uit is zijn mensen op zoek naar hoe ze gratis een Ipad 3 kunnen scoren. Bedrijven als Oxxio, Vodafone en diverse andere grote bedrijven geven de luxe tablet “gratis” weg als mensen klant worden of een abonnement voor 2 jaar afsluiten.

Nu is natuurlijk voor iedereen duidelijk dat helemaal niets gratis is in het leven. Ja de zon die opkomt of de stortbui die je tot aan je botten doorweekt zijn gratis. We begrijpen allemaal dat er voor de bedrijven die deze gadgets weggeven een groot voordeel zit in het weggeven van deze dure spullen.

De kosten die grote bedrijven hebben bij het weggeven van deze dure hebbedingetjes worden ruimschoots terugverdiend met de maandelijkse facturen die ze versturen. Uiteindelijk is het dus inderdaad een sigaar uit eigen doos. Je kunt het ook zien wanneer je op de website van een telecomprovider of telecom stunter je abonnement samenstelt. Hoe duurder het kado, hoe duurder de eenmalige eigen bijdrage bij het abonnement. Maar hoe langer het abonnement loopt, hoe lager de eenmalige eigen bijdrage wordt.

Bij Vodafone betaal je een eenmalige eigen bijdrage van 79 euro als je een 2 jarig abonnement afsluit waarbij je een Ipad 3 krijgt.
Bij Oxxio krijg je hem gratis als je klant wordt en een 3 jarig contract afsluit.
Bij Castle telecom krijg je hem ook gratis als je een 2 jarig abonnement afsluit

Kies je andere looptijden, zoals een 1 jarig abonnement of een flexibel energie contract, dan wordt de Ipad 3 een stuk duurder, of zoals in geval van Oxxio krijg je hem helemaal niet.

Wat je je als potentiele nieuwe klant op zoek naar een gratis Ipad 3 moet afvragen is hoe erg vind je het dat je de Ipad 3 zelf betaald maar dat de aanschaf is verwerkt in een soort koop op afbetaling samen met de abonnementskosten of energievoorschotten die je elke maand betaald?
De meeste mensen vinden dat helemaal niet erg. Sterker nog, het is voor sommige een reden om toch maar een abonnement aan te vragen en over te stappen van prepaid naar abonnement of van de ene energie leverancier naar de andere. En wees nou eens eerlijk, hoe groot is de kans dat u een Ipad 3 voor de volle mep zal betalen?

Proviteer dus nu van de vele Ipad 3 acties waarbij je deze vette tablet gratis of bijna gratis krijgt. Bij sommige acties krijg je in ieder geval een grote korting op de aanschaf van de Ipad 3. En heb je toch een nieuwe energie leverancier nodig of wil je zowiezo een nieuw mobiel abonnement dan kun je dus een gratis Ipad 3 scoren!