Selecteer een pagina

De geruchten worden steeds sterker dat Apple op 24 februari 2012 wat de verjaardag van Steve Jobs had moeten zijn komt met een aankondiging van de Ipad 3. Of misschien toch de Iphone 5?

Geruchten zijn natuurlijk geen feiten, maar er zijn indicaties dat nu Steve Jobs is overleden het bedrijf Apple het passende moment van de verjaardag van hun voormalig topman zullen aangrijpen om een nieuw apparaat te lanceren. Als men de lijn doortrekt van de verschijningsdata van de eerste en de 2e Ipad dan zou er in het komende jaar in Februari een nieuwe versie kunnen verschijnen. Het zou er een moeten worden die een scherm met een flinke resolutie heeft, waarschijnlijk 2048 x 1536 px. Dit om op zijn minst de concurrentie aan te kunnen met Samsung die ook een nieuwe Tablet in 2012 uitbrengt met een Retina Display.

Echter er is nog een mogelijkheid. Want hoewel hier en daar op het net het gerucht van een Ipad 3 te vinden is, is het ook nog zo dat we nog steeds een Iphone 5 verwachten. Die werd al eerder verwacht maar dat werd overduidelijk uitgesteld en we moesten het met een vernieuwde versie 4 doen. Om nog maar even wat meer geruchten de wereld in te helpen, 24 februari 2012 zou zomaar de datum kunnen zijn dat de Iphone 5 wordt aangekondigt. Of nog beter! De Ipad 3 is ook de Iphone 5! Een kleinere tablet computer waarmee je ook kunt bellen. Want ook daar zijn meerdere geruchten over te vinden, namelijk dat Apple toch overstag gaat en toch een Tablet uitbrengt die kleiner is dan dat Steve Jobs graag had gezien. Een van Samsungs nieuwe parade paardjes is ook een hybride van een tablet en telefoon, namelijk de Samsung Note, met een groot scherm maar toch weer niet zo groot dat je er niet op een normale manier mee kan bellen.

Hoe dan ook, het draait allemaal om geruchten en om hoop van Apple fans. Ongetwijfeld dat we het komende jaar meer te weten zullen komen over een nieuwe Tablet van Apple en over een nieuwe Iphone, maar wanneer en op welke gelegenheid dat moeten we nog maar afwachten. Dat is nu eenmaal zo met geruchten. Februari 2012 is daarentegen wel lekker dichtbij.