Selecteer een pagina

Het is weer September, en dat betekent dat Apple een nieuwe iPhone uit gaat brengen. Dit keer wordt het de langverwachte iPhone 6. En wie direct bij de release wil overstappen naar de iPhone 6 zal maar bij een beperkt aantal providers een iPhone 6 abonnement kunnen aanvragen. Lees hier bij welke!

Zoals elk jaar zijn er maar een paar providers die direct bij de release van een nieuwe iPhone in staat zijn direct een abonnement met deze telefoon aan te bieden. Ook dit jaar zijn dat weer enerzijds, KPN en anderzijds Vodafone. Wil je er dus vroeg bij zijn dan houd je de aanbiedingen pagina’s van deze twee providers in de gaten.

De maandprijs van een iPhone 6 abonnement zal naar verwachting tussen de 50 en de 70 euro per maand liggen, afhankelijk van de toestelprijs die je betaald bij KPN of Vodafone. Omdat elke nieuwe iPhone best prijzig is,meestal zo’n rond de 800 a 900 euro, zal de toestelprijs die je bij KPN of Vodafone betaald voor een iPhone 6 waarschijnlijk zo rond de enkele honderden euros liggen. Maar zodra de abonnementsprijzen bekend worden maken we hier bekend waar je het meest voordelig een iPhone 6 abonnement kunt afsluiten.

Op dit moment kun je zowel bij Vodafone als ook bij KPN een voorinschrijving doen voor de iPhone 6. Ga dus naar de website van respectievelijk KPN Klik hier en Vodafone Klik hier en geef je emailadres op zodat je op de hoogte gehouden wordt van het beschikbaar komen van de iPone 6. De volgorde van inschrijving wordt aangehouden, dus wees er snel bij om je in te schrijven