Selecteer een pagina

Wie graag een iPhone wil hebben kan er voor kiezen om een simlockvrije iPhone te kopen en dus een iPhone zonder abonnement aan te schaffen. Dan betaal je wel de volle prijs van een iPhone maar dan heb je natuurlijk wel de voordelen van het niet vastzitten aan een bepaalde provider. En er zijn inmiddels een heleboel iPhone versies in omloop, dus je kunt ervoor kiezen om niet of juist wel het laatste model te kiezen, wat natuurlijk weer gevolgen heeft voor de prijs die je betaald.

Waarom zou je een iPhone zonder abonnement willen? Niet iedereen belt heel veel of gebruikt heel veel data. Sommige mensen willen alleen gebeld worden en gebruiken internet op hun mobiel voornamelijk thuis waar ze op hun eigen wifi signaal zitten. In dat geval heb je natuurlijk geen abonnement nodig met veel belminuten en een heleboel data en kun je aardig wat besparen door wel de iPhone te kopen maar dan een iPhone zonder abonnement te nemen.

Wat kun je allemaal met een iPhone zonder abonnement? Zoals gezegd als je thuis op je wifi zit kun je gewoon overal bij. En met overal bedoel ik dat je gewoon apps kunt downloaden en kunt gebruiken. Je kunt gewoon surfen en je email lezen of versturen. Alle handige standaard Apple applicaties die met de iPhone komen kun je gebruiken zoals iTunes met de iTunes store waar je muziek en films kunt kopen. Alleen bellen dat gaat dan niet natuurlijk, tenzij je dat met Skype doet. Kortom ook al heb je een iPhone zonder abonnement, dan nog heb je er heel veel plezier aan.

Maar stel nu dat je wel wilt bellen en internetten als je buiten de deur bent, heb je daar dan nog wat aan als je een iPhone zonder abonnement hebt? Wanneer je buiten de deur gebruik wilt maken van het internet dan heb je natuurlijk we een databundel nodig en dan zijn er voordelige Sim Only abonnementen voor waarmee je voor een klein bedrag per maand ook mobiel kunt bellen, sms’en en kunt internetten. Omdat je een Simlockvrije iPhone zonder abonnement hebt heb je erg veel keuze als het gaat om de provider en de prijzen die deze rekent. Zoek gewoon door de Sim Only Deals van diverse telecom providers om een goedkoop sim only abonnement te vinden dat bij je past. Let wel op dat je voor je iPhone de juiste simkaart besteld. Afhankelijk van of het een iPhone 4 of 5 is heb je bijvoorbeeld of een Micro Sim nodig of een Nano simkaart.

Trouwens, wie een iPhone zonder abonnement wil kan er ook voor kiezen om een iPhone te leasen. Op die manier heb je bijvoorbeeld al een iPhone 5C voor een laag bedrag als 18 euro per maand of een iPhone 5S voor maar 24 euro per maand. Hier zitten dan geen abonnementskosten bij maar je hebt dan wel het toestel in huis.