Selecteer een pagina

Gebruik je tablet ook om mee te werken door het te koppelen aan een desktop station. De tablet dock geeft je het gevoel weer gewoon achter de pc te zitten.

Tablets zijn leuk om mee op de bank te zitten, handig om onderweg even wat sites te bekijken, mail te lezen en jezelf mee te vermaken. Maar sommige mensen hebben als het om werken gaat niet veel meer nodig dan inderdaad alleen een scherm waar het internet op verschijnt. Die mensen kunnen in principe dus serieus werken op een tablet. Alleen dan is een tablet weer lastig omdat je het met 2 handen moet vasthouden enzovoorts.
Oplossing? Een tablet dock met qwerty toetsenbord, ingebouwde speakers en microfoon, bluetooth verbinding en gewoon een paar echte fysieke knoppen om op te drukken. Je zet je Ipad of andere tablet erop, maakt verbinding via bluetooth en je kan aan de gang.
Het geluid dat uit de speakers komt is stereo en de microfoon maakt gebruik van SoundClear Voice echo cancelation technologie waardoor het geoptimaliseerd werkt om gesprekken mee te kunnen voeren tijdens bijvoorbeeld videobellen.

Kortom, wil je werken met je iPad of andere tablet, dan biedt de iDM5 tablet dock een fijne vaste plek in huis waar je dat naar alle rust kunt doen alsof je gewoon achter een desktop pc zit.