Selecteer een pagina

We willen allemaal kosten besparen. En sommige mensen wil je altijd kunnen bereiken, zoals je kinderen, of dat je kinderen onder alle omstandigheden jou kunnen bereiken. Dan is een mobiel abonnement met gratis onderling bellen dé oplossing.

Sommige abonnementen zijn voordeliger afhankelijk van wat je bel gewoontes zijn. Je kunt nog zo’n voordelig abonnement afsluiten, maar als je de gewoonte hebt om voor elk wissewasje iemand te bellen of je gaat hele chatgesprekken via de SMS voeren, dan ben je bij die abonnementen nog duurder uit.
Een makkelijke manier om kosten te besparen op je mobiele telefonie gebruik is door in kaart te brengen met wie je dan zoveel belt of SMS’t en dan daar een abonnement op af te sluiten. Zo komt het bijvoorbeeld vaak voor dat ouders met hun kinderen veel bellen en SMS’en . Dat is logisch want als je kind smorgens de deur uit gaat en pas aan de einde van de dag terugkomt dan wil je in contact blijven als vader of moeder om er op toe te zien dat alles goed gaat. Een groot deel van je belkosten zou dus kunen wegvallen als jij en je kind hetzelfde abonnement hebben waarbij je gratis onderling kunt bellen. Het is ook een veilig idee om te weten dat het niet van beltegoed afhankelijk is of je kind in staat is jou te bereiken op moment dat er zich iets voor doet. Als jij en je kind een abonnement hebben kun je gewoon gratis onderling bellen en kan je kind je altijd bereiken.

Dat gratis onderling bellen is natuurlijk ook handig in alle andere gevallen. Heb je een vriendin of een vriend waarmee je constant aan de telefoon zit, dan bespaar je natuurlijk ook heel veel geld als jullie allebei een abonnement hebben. Ook voor zakelijke gebruikers kan zo’n abonnement met gratis onderling bellen een uitkomst zijn en veel zakelijke kosten besparen.

Kortom om een lang verhaal kort te maken, gratis onderling bellen is iets waar je bewust voor kiest op basis van je mobiele telefoon gebruik om zo altijd bereikbaar te zijn en tegelijkertijd meer geld in je zak te houden dan wanneer je een abonnement bij een andere aanbieder zou hebben.

Sluit dus nu een abonnement af met want met vodafone kun je onbeperkt naar andere nummers bellen. Zo bespaar op je mobiele belkosten en zorg je ervoor dat andere mensen met jou altijd kunnen bereiken als dat nodig is en jij hen natuurlijk ook.