Selecteer een pagina

Het gebeurt steeds meer mensen dat ze in de problemen komen met het betalen van hun rekeningen. Helaas moeten sommigen beslissen welke rekeningen ze betalen en welke ze laten liggen om toch de maand door te kunnen komen. Zo loop je al gauw achter met je mobiele telefoonrekeningen en voor je het weet ben je geregistreerd bij Preventel. Gelukkig is het wel mogelijk om een sim only mobiel abonnement af te sluiten zonder dat de provider navraag doet bij Preventel .

Ook bedrijven zoals telecom providers hebben last van de crisis. Zij merken het in de vorm van klanten die niet in staat zijn hun rekeningen te betalen. Om te voorkomen dat een klant met een betalingsachterstand overstapt naar een andere telecom provider en daar ook schulden maakt is het samenwerkingsverband Preventel opgericht.

Bij Preventel sta je geregistreerd wanneer je betalingsachterstand hebt bij een telecomprovider. Je wordt dus niet bij het BKR geregistreerd, maar bij Preventel en alleen voor telecomschulden.

Betekent een registratie bij Preventel dat je nergens meer terecht kunt om gebruik te maken van voordelige belbundels en data abonnementen die je alleen met een abonnement kunt krijgen? Gelukkig niet! Er zijn telecom providers waar je gewoon een mobiel abonnement zonder Preventel check kunt krijgen. Het zijn alleen wel Sim Only abonnementen, je krijgt er dus geen toestel bij. Maar daarentegen ben je wel in staat om een voordelige databundel af te sluiten en je kunt een maandcontract afsluiten in plaats van een jaar of zelfs een tweejarig contract. Op die manier kun je wanneer je financieel even omhoog zit een adempauze nemen en op een later tijdstip je abonnement weer voortzetten. Je zit dus nergens permanent aan vast!

88Mobile
Een van de providers waar je terecht kunt om een voordelige bel en databundel af te sluiten zonder Preventel check is 88Mobile (Klik hier). Voor slechts een paar euro per maand heb je al een 1000mb databundel waarmee je dus constant kunt WhatsAppen en toch nog geen 5 euro per maand kwijt bent! Dit abonnement krijg je dus altijd, ookal sta je bij Preventel geregistreerd!
Kleinere bundels zijn er ook, vanaf 100mb en vanaf prijzen van slechts een paar euro per maand!

Een andere mooie bijkomstigheid van 88mobile (klik hier) is dat je bij hen zelf je mobiele nummer uitkiezen kan. Je kiest dus zelf welk mobiele telefoonnummer je wilt bij de bundel die je afneemt. Je kan dus zo een makken 06 nummer uitkiezen dat je makkelijk onthouden kunt.

Even de voordelen op een rij dus voor als je een mobiel abonnement zonder Preventel check bij 88mobile (klik hier) af wilt sluiten:

Geen controlle of je bij Preventel geregistreerd staat
Geen controlle of je bij het BKR geregistreerd staat
Voordelige bundels vanaf 2,55 per maand.
Maandcontracten beschikbaar, waardoor je nergens permanent aan vast zit
Zelf je 06nummer uitkiezen

Wil jij nu direct een zeer voordelig sim only abonnement aanvragen bij 88Mobile ookal sta je bij Preventel geregistreerd? Klik hier en ga dan nu naar de website om je abonnement aan te vragen.

Robin Mobile
Een andere provider die ook niet bij BKR en niet bij Preventel controleert is Robin Mobile. Het mooie van een abonnement bij Robin Mobile is dat u onbeperkt kunt bellen, onbeperkt kunt SMS’en en onbeperkt kunt internetten voor het vaste bedrag van 29,95 euro per maand. Daarnaast krijg je gratis nummerbehoud, dus wanneer je overstapt kun je gewoon je eigen nummer behouden.
Wat ook een voordeel is van Robin Mobile is dat elk abonnement een looptijd van een maand heeft. Je kunt je abonnement dus zo lang aanhouden als je wilt, maar wil je voor wat voor reden dan ook van je abonnement af dan kun je aan het einde van de opvolgende maand gewoon stoppen. Je hebt dus de zekerheid dat je niet voor jaren aan een abonnement vast zit.
Wil je nu een abonnement afsluiten zonder dat er bij BKR of Preventel een check wordt gedaan? Klik dan hier en ga naar Robin Mobile

Heb je je abonnement eenmaal binnen kom dan nog eens langs op deze site en laat een reactie achter in het reactie veld onder dit artikel. Succes!