Selecteer een pagina

Het bedrijf Jumio heeft haar Netswipe afrekenmodule uitgebreid met mobiele betaalmogelijkheden. Vanaf 28 oktober kunt u online maar ook in winkels waar Netswipe gebruikt wordt betalen door uw creditcard te fotograferen.

Er wordt momenteel door vele marktpartijen geworsteld om een mobielbetalingssysteem in gebruik te nemen dat u als consument in staat stelt om te betalen met uw mobiele telefoon. Er zijn partijen die met Near Field Communicatie een betaalsysteem op willen zetten. Paypal doet zijn best om mobiel betalen vanaf je Paypal rekening mogelijk te maken. Maar uiteindelijk zal nog moeten blijken welke partij het gaat lukken om de markt van mobiele betalingen te domineren.

Jumio, ook een online betaaldienst kwam al eerder met Netswipe op de markt. Een online handelaar kan de betaalmodule aan zijn website koppelen. En zodra iemand wil afrekenen kan die zijn creditcard voor de webcam houden, daarna de cvv beveiligingscode intikken, waarna Jumio de bealing met die creditcard in behandeling neemt. Nu echter heeft Jumio ook een mobiele applicatie beschikbaar gesteld zodat mensen hetzelfde foefje kunnen uitvoeren maar dan met je mobiel.

Zie meer op de site van Jumio: Jumio.com