Selecteer een pagina

U heeft een tablet computer, een iPad of misschien is Samsung Galaxy tab, en daar wilt u mee op het internet kunnen overal waar u bent. In dat geval heeft u een abonnement nodig voor mobiel internet.

Tegenwoordig is het mogelijk om overal waar u bent online te zijn. Het is dan niet belangrijk of er een wifi verbinding in de buurt is. Wanneer uw tablet computer is uitgerust met de mogelijkheid om ook 3G verbinding te maken dan kunt u door een zin kaart te plaatsen in uw tablet waar een abonnement voor mobiel internet aan verbonden is verbinding met internet maken of u had binnen of buiten bent, of er nou een wifi verbinding is of niet. Via het mobiele telefoonnetwerk kunt u direct het internet op.

Onder alle aanbieders van mobiel internet zijn er een aantal de grootste. Zo zijn daar Vodafone, KPN en T-Mobile. Deze drie aanbieders lopen voorop als het gaat om abonnement te voor mobiel internet voor tablet computers en laptops. Van deze drie is naar alle waarschijnlijkheid Vodafone het beste, maar op de hielen gevolgd door KPN.
Wilt u dus mobiel internet op uwtablet computer of uw laptop? Dan doet u er goed aan om op de website van Vodafone en KPN de beschikbare abonnementen eens goed te bekijken. Bij beide is het mogelijk om voor een klein bedrag elke maand de hele maand online te zijn. Beiden bieden ook een zeer goede service naar de klanten toe, iets waar in het geval van T-Mobile nog wel eens over geklaagd wordt.