Selecteer een pagina

Wie een abonnement afsluit moet ook in staat zijn zelf een mobiel nummer uit te zoeken. Gelukkig kan dat bij deze provider. Tenslotte betaal je er zelf voor dus waarom zou je niet zelf mogen kiezen welk mobiel nummer je krijgt?

Eigenlijk is het een beetje krom dat wanneer je een abonnement afsluit het telecombedrijf voor jou bepaalt welk 06 nummer je gaat gebruiken. Misschien kies je voor een jaarabonnement of voor twee jaar en dan zit je op zijn minst voor die tijd vast aan een mobiel nummer en al die tijd betaal je ervoor. Dan is het toch logisch als je als klant ook zelf een mobiel nummer uitzoeken mag?

Wanneer je al een telefoon hebt en dus alleen wilt overstappen naar een andere provider dan kun je bij deze provider (klik link) zelf je mobiel nummer uitzoeken. Je ziet zelfs nog voor dat je je gegevens op moet geven welke nummers er beschikbaar zijn en dan kies je zelf het mobiele nummer uit dat jou het meest bevalt.

Deze provider biedt abonnementen aan op het T-mobile netwerk. Een bekend en stabiel netwerk dus. Behalve dat je bij hen een mobiel nummer uitzoeken kunt, kun je er ook een heel goedkoop data abonnement afsluiten. En je kunt maandelijks je abonnement wijzigen zodat je altijd een voordelige bundel hebt die op jou wensen is afgestemd.

Een ander groot voordeel is dat er geen creditcheck wordt gedaan. Dus ook al heb je een kredietverleden dat niet helemaal is wat het moet zijn, je komt toch in aanmerking voor een Sim Only abonnement waarbij je zelf een mobiel nummer uitzoeken kan.

Dus surf nu naar de website (Klik hier) en sluit een voordelig abonnement af waarbij je zelf het mboiel nummer uitzoeken kan en kies een 06 nummer dat je makkelijk kunt onthouden.