Selecteer een pagina

Wil je zelf een mooi 06 nummer uitkiezen, eentje die je makkelijk kan onthouden? Dat kan niet bij iedere mobiele aanbieder, maar bij deze aanbieder wel.

Het is een veel gehoorde klacht, dat als je een mobiel abonnement aanvraagt je een 06 nummer krijgt toegewezen dat je maar moeilijk kan onthouden. Je hebt geen keus en dat leidt ertoe dat je telkens wanneer iemand om je nummer vraagt je het eerst moet gaan staan opzoeken. Maar het kan ook anders. Er is namelijk een sim only aanbieder die jou nog voordat je een abonnement hebt afgesloten de beschikbare nummers laat zien op de website zodat je een mooi 06 nummer zelf kan uitkiezen.

Bij 88mobile is de eerste stap om een abonnement af te sluiten dat je zelf een keuze moet maken uit de beschikbare nummers. Op die manier kun je een mooi 06 nummer uitzoeken. Een die goed klinkt en makkelijk te onthouden is voor jou maar ook voor je omgeving. De nummers die beschikbaar zijn staan gewoon op de website, als je wilt kun je ze nu even bekijken: Klik hier om een mooi 06 nummer uit te zoeken.

Ben je niet op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon maar wel naar een sim only abonnement waarbij je een mooi 06 nummer zelf uitzoeken kan? Dan is 88mobile iets voor jou. Ze doen ook nog eens geen BKR check, en ze hebben ook maandelijks opzegbare abonnementen! Surf dus nu gauw naar de website van 88mobile, klik hier.