Selecteer een pagina

Sluit nu snel online een mobiel abonnement af waar u ook nog een gratis smartphone bij kado krijgt.

Een mobiel abonnement heeft zoveel voordelen boven prepaid bellen dat je bijna niet kunt geloven dat er nog mensen zijn die nog met prepaid tegoeden werken. Waarom zou je nog om de haverklap opwaarderen als je gewoon altijd kunt bellen en nooit aan het einde van een beltegoed zit? Waarom zou je nog veel meer betalen per gesprek als elk gesprek veel goedkoper kan? Prepaid bellen is immers nog steeds veel duurder dan bellen met een abonnement. Waarom zou je nog met losse datapakketten werken als je gewoon voor een vast bedrag online kunt elke dag van de maand als je een abonnement hebt?

En natuurlijk is er nog het andere grote voordeel van het overstappen van prepaid naar abonnement. U krijgt er namelijk een gratis toestel bij. Bij elk abonnement dat u afsluit heeft u de keuze uit zaken als een gratis smartphone of een tablet computer. Met andere woorden een gratis Samsung Galaxy 5, een gratis HTC, een gratis Iphone 5, een gratis Ipad Air, noem maar op. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Er zit altijd wel iets van uw gading bij. Gemak, kostenbesparing en veel meer mogelijkheden en service kenmerken het hebben van een mobielabonnement. En dit terwijl je met een prepaid telefoon constant tegen beperkingen aanloopt. Niet te lang bellen want anders ga je door je beltegoed heen. Niet of heel kort online gaan en nooit eens lekker uitgebreid mobiel internetten want anders ga je wederom zo door je beltegoed heen. Met een abonnement bel je veel langer dan met prepaid en dat voor dezelfde prijs, je krijgt dus meer waar voor je geld met een abonnement.

Dus sluit nu direct online een abonnement voor mobiel bellen en internetten af. Aarzel niet langer maar kies een leuk kado en geniet van uw abonnement.