Selecteer een pagina

Kort geleden lanceerde Google hun visie op de mobiele toekomst met Project Glass, de Google bril die bij alles wat je ziet middels augmented reality informatie verschaft. Daar weten grapjurken natuurlijk wel raad mee, dus hier zijn een paar critische youtube filmpjes.

In eerste instantie zouden heel veel mensen het best handig vinden om een bril op hun neus te hebben die hen van informatie voorziet en tegelijkertijd hen in contact houdt met hun sociale netwerk. Maar nadelen zijn er ook. Kijk maar.

Google zelf heeft ook een video gemaakt over het gebruik van de Google bril. Handige youtubers weten daar ook wel raad mee natuurlijk en veranderen de officiele video in wat zij denken dat Google echt wil. Namelijk reclame tonen bij alles wat je bekijkt op internet. Leuk is hierbij onder andere dat ze het over admented reality (reclame realiteit) hebben als variatie op augmented reality.

Voor wie nog nieuwsgierig is wat Google nu zelf vind van hun eigen product die kan natuurlijk nog even het origineel bekijken. Het gaat over 1 dag in het leven van iemand met een Google bril op. Daarbij zet Google natuurlijk juist alle voordelen op een rij.