Selecteer een pagina

Voor de liefhebbers van Samsung telefoons en tablets, het gerucht gaat sterk dat er een 10 inch versie komt van de Samsung Note! Voor wie zelf wil bepalen hoe sterk dat gerucht is volgen hier de gegevens.

Deze maand wordt het Mobile World Congress gehouden in Spanje. De verwachting is dat veel fabrikanten van mobiel spul hun nieuwtjes zullen laten zien. Vanwege 2 lekken wordt er nu verwacht dat op het Congress een nieuwe grote Samsung Note te zien zal zijn. Nu is de Samsung Note al een hybride tussen een mobiele telefoon en een tablet, hij is immers groter dan een normale telefoon en bijna het formaat van de kleinste tablets. Maar uit de volgende indicaties zou er wel eens een 10 inch versie aan kunnen komen die eveneens met Stylus pen uitgerust is.

Allereerst was op een van de uitnodigingen voor het Samsung Developers Event tijdens dit congres te lezen dat de Samsung Galaxy Note 10.1 getoond zal worden tesamen met de “S Pen SDK”, ofwel de ontwikkelkit voor de stylus pen die momenteel ook bij de huidige Samsung Note zit. Geen onduidelijkheid daarover toch? Het apparaat gaat getoond worden, dus Samsung ontwikkeld een Galaxy Note 10.1.

Ten tweede heeft de redactie van Cnet uit de google cache een casting advertentie weten te plukken waarin te lezen viel dat het productiehuis dat een commercial gaat maken voor een Samsung Galaxy apparaat een student zoekt die in de commercial een Samsung Galaxy Note 10.1 gebruikt. Ook dit is een echt lek, geen schrijffout en geeft aan dat er een Samsung Galaxy Note 10.1 aan zit te komen.

Kortom 1 van de nieuwe Samsung Tablets in 2012 is naar allerwaarschijnlijkheid een grote versie van de huidige telefoon / tablet hybride, de Samsung Galaxy Note, vanaf nu bekend als de Samsung Galaxy Note 10.1.

Update! De Samsung Galaxy Note 10.1 is verschenen. Lees dit artikel: Samsung Galaxy Note 10.1, tablet met stylus pen uitgeprobeerd