Selecteer een pagina

De 2e generatie Galaxy S komt eraan. Nu nog alleen in de VS, maar snel genoeg ook in Europa. Groter beter en sneller, de Samsung Galaxy S II Epic 4G.

De Galaxy S is tot nu een van de meest succesvolle concurrenten van de Apple Iphone geweest. De producten van Samsung groeien in populariteit en Samsung verovert met de dag meer terrein op concurrent Apple. In vergelijking, Apple verkocht in het laatste kwartaal ongeveer 20 miljoen Iphones terwijl Samsung 5 miljoen Galaxy S telefoons verkocht alleen al in Europa en Korea binnen de eerste 85 dagen van de release. Nu dus de opvolger van Samsungs succesnummer.

De Samsung Galaxy S II Epic heeft een scherm afmeting van 2.32 x 3.87 inch oftewel ruim 58 x 98 mm. Het scherm is een Super Amoled Plus met een resolutie van 800 x 480. De batterij gaat 10 dagen mee met een beltijd van 8,7 uur. Het apparaat heeft een 1,2 GHZ dual core processor met 16GB intern geheugen. De hoofdcamera neemt foto’s met 8 megapixels en de secundaire camera doet dat met 2 megapixel. De camera kan 4x optisch zoomen, heeft autofocus en een flitsertje. Ook kan er met 1080p in HD gefilmd worden. De Galaxy S II Epic is uitgerust met Android Gingerbread als operating system.