Selecteer een pagina

U kunt de Samsung Galaxy S3 hier bestellen,  met een abonnement van verschillende aanbieders. Wacht niet langer, maar zorg dat je hem vanaf dag 1 in huis hebt door hem te bestellen.

Update! Samsung, een van de grotere sponsoren van de Olympische spelen deelt tijdens de komende spelen Samsung Galaxy S3 telefoons uit aan de atleten die zij sponsoren. Dat niet alleen, maar tijdens de olympische spelen kunnen de atleten door heel London heen mobiel betalen met hun S3 die ook gebruik maakt van NFC (Near Field Communication) technologie. Hiermee wil Samsung voorop lopen als het gaat om mobiel betalen. De telefoons en de afrekenpunten maken gebruik van Paywave technologie om het mobiel betalen mogelijk te maken.

Over de Samsung Galaxy S3
De S3 draait de laatste versie van Android, versie 4 Ice Cream Sandwich, samen met Samsungs eigen Touchwiz interface. Dus het beste van Android verbeterd met het beste van Samsung om tot een optimale gebruikers ervaring van de telefoon te komen.

Het scherm van de Galaxy S3 heeft een diameter van een flinke 4,8 inch, is een Amoled scherm met Gorilla Glass tegen krassen en butsen en de resolutie 720 p, ofwel HD, geoptimaliseerd dus voor het afspelen van films. De telefoon heeft een  quad-core processor en 1 GB aan ram geheugen.

De camera heeft een 8 Mega Pixel chip en stelt de gebruiker in staat om met 1 druk op de knop met een snelheid van 3,3 foto’s per seconde een rits fotos te maken. Het leuke daarvan is dat er altijd wel een foto tussen zit die precies is zoals je hem hebben wilt. En de S3 herkend gezichten in de foto’s en stelt in beginsel eerst zelf voor welke foto waarschijnlijk de beste is, maar je kunt daar gewoon van afwijken natuurlijk en zelf de beste uitkiezen. De Samsung S3 herkend ook wanneer je een groepsfoto wilt maken en stelt de gebruiker in staat om met dubbelklikken aan te geven waar te focussen. Video opnemen doet de Samsung Galaxy S3 in 1080 p, dus in full HD kwaliteit en met stabilisatie om schuddend beeld van nerveuze handen tegen te gaan.
Verder heeft de Samsung Galaxy S3  een aantal intuitieve functies die het gebruik van de telefoon plezieriger maken. Bijzonder is bijvoorbeeld dat de S3 ziet dat de gebruiker de telefoon bekijkt en daarom het scherm niet op slot laat gaan wanneer je bijvoorbeeld een video bekijkt of iets aan het lezen bent. Wanneer men een smsbericht leest en de afzender wilt bellen is het genoeg om de telefoon naar je oor te bewegen. De S3 belt dan automatisch de afzender van het SMSbericht.

Ook handig is de mogelijkheid om fotos uit te wisselen tussen twee Galaxy S3 telefoons door een foto op te roepen en dan de achterkanten van de telefoons tegen elkaar aan te houden. De foto wordt dan draadloos overgezet en gedeeld met de andere telefoon.