Selecteer een pagina

Zonder abonnement is de Samsung Galaxy S4 natuurlijk ook te verkrijgen. Simlock vrij kost de telefoon je wel om en nabij de 600 euro.

Wanneer je al een abonnement hebt of je wilt het meest voordelige abonnement afsluiten dan druk je de kosten natuurlijk heel erg als je een toestel los koopt. Je betaald het hele toestel vooruit, dus de aflossing van de telefoon wordt niet meegenomen in de maandelijkse kosten van je abonnement. Voor veel mensen is dit een ideale werkwijze omdat ze zo altijd elke maand lage abonnementskosten hebben.

Maar weet je zeker dat je dat ook wilt doen met de Samsung Galaxy S4? Het is dé toptelefoon van dit moment. Het beste dat er op smartphone gebied te vinden is. Daar hangt natuurlijk ook een flink prijskaartje aan. Goedkoper dan 600 euro zul je hem waarschijnlijk nergens vinden, dus de vraag is heb je dat er voor over?

Andere opties heb je natuurlijk ook. Zo kun je de telefoon leasen voor maar 30,50 per maand. Of je kunt een gedeelte vooruitbetalen en dan de rest via je abonnement maandelijks aflossen zoals bij KPN of T-mobile. Of je kunt bij nader inzien toch gaan voor de gratis optie en het complete bedrag van de telefoon via je maandelijkse abonnement laten verrekenen zoals Vodafone dat aanbiedt. Dan krijg je het toestel voor 0 euro, en betaal je per maand wel 75 euro aan aflossing en abonnementskosten. Overigens biedt Vodafone ook de mogelijkheid om een gedeelte van het toestel vooruit te betalen en dan met een lager maandelijks abonnement de rest af te lossen.

Hoe dan ook, wil je de Samsung Galaxy S4 Simlock vrij en zonder abonnement aanschaffen voor maar meer dan 600 euro? Klik dan deze regel

Wil je die 600 euro in je zak houden? Stel dan een abonnement samen bij Vodafone.