Selecteer een pagina

De nieuwe Galaxy telefoon van Samsung is uit. De losse toestelprijs is ruim 500 euro. Maar je kan hem natuurlijk ook op afbetaling kopen, doormiddel van een abonnement of een lease constructie.

De Samsung Galaxy S4 is geen goedkope telefoon. Ruim 500 euro bij alle telefoonproviders. Maar dan heb je natuurlijk ook wel wat. Alleen de meeste mensen hebben dat soort bedragen niet rondslingeren en dat weten de telecomproviders natuurlijk ook. Dus die bieden nieuwe klanten de mogelijkheid om zelf zo’n mooie dure smartphone als de Samsung Galaxy S4 in bezit te krijgen met diverse mogelijkheden tot afbetaling.

Zo kun je natuurlijk de Samsung Galaxy S4 gratis bij een Vodafone abonnement krijgen. De komende 2 jaar betaal je de Samsung Galaxy S4 dan natuurlijk wel af met verscheidene tientjes per maand, waar je abonnement en belkosten dan nog bovenop komen. Gelukkig kun je daar natuurlijk wel een bel, sms en internetbundel bij kiezen. Gewoon de standaard abonnementsvorm dus waarbij je een telefoon gratis krijgt. Omdat je het toestel gratis krijg is het aflossingsbedrag dat je per maand betaald natuurlijk wel wat hoger. Alles bij elkaar kun je dan bijvoorbeeld maandelijks tussen de 50 en de 70 euro afbetalen om de Samsung Galaxy S4 via Vodafone gratis of beter gezegd zonder vooruit te hoeven betalen in je bezit te krijgen.

Klik deze regel voor de Vodafone aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4.

Een andere manier van afbetalen van een Samsung S4 is leasen! Diverse providers bieden iedereen de mogelijkheid om de Samsung Galaxy S4 te leasen en op die manier eigenaar van de felbegeerde smartphone te worden. Bijkomend voordeel van leasen is natuurlijk dat je een vervangend toestel krijgt als er iets aan je telefoon kapot gaat. Wordt hij gerepareerd dan krijg je een leentoestel, en aan het einde van de leasetijd kun je gewoon overstappen naar een andere smartphone die op dat moment weer het beste is.

Zoals je ziet zijn er dus altijd voordelige manieren om aan een Samsung Galaxy S4 te komen. Je kunt de Samsung Galaxy S4 gewoon op diverse manieren op afbetaling kopen of in bezit krijgen. Dus wat let je? Bestel hem vandaag nog!