Selecteer een pagina

Je zou het haast niet geloven, maar je kunt de Samsung Galaxy S4 al voor 27 euro per maand in je bezit krijgen. Niks geen grote bedragen abonnementskosten, maar minder dan 3 tientjes per maand voor een Samsung Galaxy S4!

Natuurlijk zijn er wel allerlei voorwaarden die gelden, maar dat zijn geen addertjes onder het gras hoor. Kijk maar. Het betreft hier het leasen van een Samsung Galaxy S4 en niet de koop van het toestel. In feite blijft het toestel voor de duur van het leasecontract dus eigendom van de provider. Maar wat kan jou dat schelen? Je hebt twee jaar lang een Samsung Galaxy S4 in je zak zitten met dit lease contract, mooi toch? Omdat het om een lease toestel gaat heb je nog andere voordelen ook, zoals wanneer er wat aan het toestel mankeert dan repareren ze hem voor je, ondertussen krijg je een vervangend toestel enzovoorts. Want dat is het voordeel van leasen ten opzichte van kopen. Ander voordeel is dat aan het einde van het leasecontract je het toestel weer inlevert en je zo overstapt naar een ander toestel. Wie wil dat nou niet? De Samsung Galaxy S4 is nu misschien wel de beste telefoon, maar over 2 jaar gaat je opa er mee op stap. Tegen die tijd zijn er nieuwe iPhones, nieuwe Galaxy modellen (S5 of S6) en dan wil jij niet nog met je S4 in de rondte lopen. Omdat het een leaseconstructie is kies je tegen die tijd gewoon een nieuwe hypermoderne mobi naar keuze uit. Misschien ook wel voor maar 27 euro per maand.

De prijs van 27 euro per maand voor een Samsung Galaxy S4 is de kale leaseprijs. Dus zonder datapakket voor internet, zonder belminuten, zonder SMSjes enzovoorts. Maar als je dat zelf allemaal wilt regelen, bijvoorbeeld met prepaid tegoeden (ik noem maar wat) dan ben je dus voor 3 tientjes per maand mooi klaar. En wil je er wel wat belminuten, smsjes en een internetbundel bij? Nou dan ben je een paar euro duurder uit. Geen probleem toch?

Let wel op, omdat het om een lease toestel gaat moet je hem wel weer inleveren als je voor wat voor reden dan ook je rekeningen niet betaald. Daar staat tegenover dat je het toestel dan niet verplicht hoeft af te lossen, dus dat scheelt dan weer. Aan het einde van de leasetijd (je weet wel wanneer je op de Samsung Galaxy S5 of S6 wilt overstappen) heb je ook nog de mogelijkheid om het toestel eventueel tegen de dagwaarde permanent aan te schaffen. Voor als je er te aan gehecht bent geraakt (begrijpelijk) en een nieuwe mobi toch niet ziet zitten(?).

Lang verhaal kort makend, lease een Samsung Galaxy S4 voor slechts 30,50 euro per maand.