Selecteer een pagina

Wil je een abonnement afsluiten zonder creditcheck en een Samsung Galaxy S6 daarbij als toestel ontvangen? Dan is er maar één provider waar je bij terecht kan.

Niet iedere provider doet een creditcheck bij het BKR, wat dus inhoudt dat als je daar een abonnement aanvraagt je gewoon een abonnement met toestel thuis geleverd krijgt. Op die manier is het dus ook mogelijk om een Samsung Galaxy S6 zonder creditcheck aan te vragen en te krijgen. Belangrijk is dan wel dat je bij de juiste provider je aanvraag doet. Je keuze is dus gelimiteerd, je kunt niet overal terecht.

Bij welke provider kun je wel een Samsung Galaxy S6 zonder creditcheck krijgen? Bezoek deze pagina van KPN voor een Samsung Galaxy S6. Want op dit moment is KPN de enige die echt niet bij het BKR een creditcheck uitvoert en die een Samsung Galaxy S6 levert.

Let wel op er is een verschil tussen een creditcheck bij het BKR in Tiel en een registratie voor wanbetaling bij de stichting Preventel. Wanneer je bij Preventel geregistreerd staat is het niet mogelijk om een abonnement met toestel waar dan ook te bestellen todat de registratie bij Preventel is opgeheven. Ben je geregistreerd bij Preventel? Lees daar dan meer over in het artikel: Mobiel abonnement zonder preventel check.
Het BKR is een instantie die lopende leningen en de betaalachterstanden daarop registreerd. KPN doet daar dus geen navraag wanneer nieuwe klanten een bestelling doen.

Welke aanbieding heeft KPN op moment van schrijven voor de Samsung Galaxy S6?

Bij een 2-jarig contract met KPN ontvang je de Samsung Galaxy S6 gratis en kun je onbeperkt bellen en Sms berichten versturen. Daarnaast heb je een 1GB ofwel 1000 mb data tegoed waarmee je op 4G snelheid kunt surfen (tot wel 50 mbit!). En omdat KPN nu standaard 10 euro korting geven op hun Alles-in-1 Mobiel Instap abonnement zijn je kosten per maand slechts 49 euro!

Klik hier om nu bij KPN een Samsung Galaxy S6 zonder creditcheck aan te vragen