Selecteer een pagina

Wanneer je al een telefoon hebt waar je aan gehecht bent en die je niet perse hoeft te vervangen dan is een Sim Only abonnement een goede keus wanneer je van aanbieder wilt veranderen. Hier op MobiHome.nl kun je makkelijk Sim Only Abonnementen vergelijken en vervolgens het voordeligste abonnement afsluiten.

Tja waarom zou je een nieuw abonnement met nieuw toestel afsluiten als je net klaar bent met je huidige contract. Je hebt immers al een toestel en weet hoe die werkt. Daarnaast is het ook wel interessant dat je maandelijkse abonnementskosten een stuk naar beneden bijgesteld kunnen worden als je gewoon je oude telefoon houdt en overstapt naar een aanbieder die de beste kwaliteit en prijsverhouding heeft voor wat jij nodig hebt.
Of misschien heb je net juist een telefoon gekocht voor de volle prijs en wil je gewoon wel het gemak hebben van een abonnement en de voordelen van bundels voor bellen en data gebruik. Hoe dan ook als je al een telefoon hebt dan bespaar je aardig wat elke maand door een Sim Only abonnement af te sluiten in plaats van een abonnement met een nieuw toestel. Want dat toestel moet toch worden terugverdiend door de provider en daarom is je maandlast natuurlijk hoger wanneer je een abonnement met toestel hebt.

Je keuze voor welk Sim Only abonnement wordt een stuk makkelijker als je helder voor ogen hebt wat het is dat je wilt in een abonnement. Gebruik je veel data om mobiel te kunnen internetten of juist heel weinig? Bel je veel of maak je nog gebruik van SMS? Zodra je weet hoe jouw ideale bundel eruit ziet ben je klaar voor de laatste stap en dat is het gebruiken van onze vergelijkingshulp. Met onze Sim Only vergelijker ben je in staat om precies te zien welke mobiele provider de meest voordelige oplossing heeft voor jou, waarbij je alles hebt qua bellen, internet en sms dat je hebben wilt en toch het laagst mogelijke maandtarief betaald. Je hoeft dus niet perse alle websites af om zelf te vergelijken. Wij hebben het vergelijkingswerk al voor je gedaan en in een handige tool verwerkt. Pas simpel weg de sliders aan naar jouw wensen en je ziet  direct bij welke mobiele provider je het voordeligst uit bent en klik vervolgens op ‘bekijken’ om een samenvatting van je nieuwe Sim Only Abonnement te zien. Na het opgeven van je bestelling heb je je Simkaart gauw in huis en kun je gebruikmaken van je Sim Only abonnement.