Selecteer een pagina

Sluit hier een Sim Only abonnement af dat maandelijks opzegbaar is. Bepaal dus zelf hoe lang je abonnement loopt en maak wel gebruik van alle voordelige bundels die providers in de aanbieding hebben!

Lang niet iedereen weet dat het helemaal niet nodig is om een meerjarig contract af te sluiten om gebruik te kunnen maken van de voordelen van bellen en internetten met een abonnement. Meestal denk je direct aan een abonnement waarbij je een toestel kado krijgt en die moet je dan aflossen gedurende de looptijd van het abonnement, maar dat is natuurlijk niet de enige abonnementsvorm. Er is ook een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement.

Wie al een toestel heeft, heeft meer keuze uit abonnements vormen. Je kunt een abonnement voor een maand afsluiten, een jaar of twee jaar. En stel dat je een abonnement wilt hebben voor drie maanden dan neem je gewoon een sim only maandelijks opzegbaar abonnement en dan zeg je dat na twee maanden op. Want je hebt een maand opzegtermijn dus als je die na twee maanden indient loopt je abonnement precies drie maanden.

Gek genoeg kun je niet bij iedere provider terecht voor een sim only maandelijks opzegbaar abonnement. De grote providers stellen alleen meerjarige abonnementen beschikbaar aan hun klanten waardoor uw keuze bij de grote telecom bedrijven beperkt is in vergelijking met de kleinere Sim Only providers zoals deze drie: Sim Only Provider 1, Sim Only Provider 2, Sim Only Provider 3. Bij hen kunt u direct terecht om een maandelijks opzegbaar sim only abonnement af te sluiten.

Waarom is het handig om een maandelijks opzegbaar sim only abonnement te hebben? Nou stel dat uw abonnement dat bij uw huidige toestel kwam binnenkort afloopt en het nieuwe toestel dat u eigenlijk wilt hebben komt pas over een paar maanden op de markt, dan kunt u toch overstappen naar een voordeligere provider. Tot het moment dat uw gewenste toestel uitkomt maakt u dan gebruik van een sim only maandelijks opzegbaar abonnement om daarna een abonnement met toestel aan te vragen zodat u het nieuwe toestel hebt dat u hebben wilt.

Waar een sim only maandelijks opzegbaar abonnement ook handig voor is is om uw kind dat op vakantie gaat tijdelijk een abonnement te geven waar u niet gelijk een heel jaar of zelfs twee aan vast wilt zitten. Omgekeerd geld dat ook natuurlijk. Als u wilt dat uw kind alleen tijdens de school maanden een abonnement heeft dan kunt u na afloop van het schooljaar het sim only maandelijks opzegbaar abonnement gewoon stopzetten.

Dus bent u er aan toe om een sim only maandelijks opzegbaar abonnement aan te vragen? Bekijk dan de diverse aanbiedingen die de onderstaande providers op hun website beschikbaar stellen en bestel een abonnement waarbij u gewoon de touwtjes in handen heeft! U kunt bij het invullen van uw gegevens tijdens de bestelling aangeven dat u een maandelijks opzegbaar abonnement besteld.

Provider 1
Volgens consumentenbond de beste! (2013)

Provider 2
Aantrekkelijke aanbiedingen

Provider 3
Superrrr goedkope aanbiedingen