Selecteer een pagina

Wil jij niet jaren vast zitten aan een Sim Only abonnement? Bekijk dan de voordelige aanbiedingen bij deze providers die  maandelijks opzegbare abonnementen bieden.

De meeste providers van mobiele telefonie abonnementen bieden abonnementen aan waar je direct een of twee jaar aan vast zit. In principe is daar niets mis mee want door de zekerheid dat je klant blijft voor een lange tijd bied hen de mogelijkheid om scherpe prijzen te bieden en daar heb je dan ook weer voordeel van.
De Nederlandse wet schrijft wel voor dat als een contractperiode is afgelopen je het recht hebt om elke maand het contract op te zeggen. Dus in principe heb je al wat je wilt als de contractperiode bij je huidige provider afgelopen is en je een maandelijks opzegbaar abonnement wilt hebben. Maar wat als je nou een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement wilt hebben bij een andere aanbieder? Dan heb je de keuze uit een aantal providers.

Ben
Een van de aanbieders die een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement aanbied is de provider Ben. Zij bieden abonnementen aan op het netwerk van T-mobile.
Klik hier voor de aanbiedingen van Ben

SimYo
De volgende aanbieder van een Sim Only maandelijks opzegbaar abonnement is de aanbieder SimYo. Deze werken op het netwerk van KPN en zijn een zeer populaire provider.
Klik hier voor de aanbiedingen van SimYo

Zoals gezegd na afloop van de contractperiode wordt elk abonnement maandelijks opzegbaar. Dus als je een eenjarig of tweejarig abonnement afsluit bij bijvoorbeeld Vodafone kun je als je daarna echt wilt overstappen dat alsnog elke maand doen. Maar wil je nu al direct de optie hebben om elke maand op te zeggen dan kun je dus een abonnement nemen bij Ben, ofSimYo.