Selecteer een pagina

Je wilt een mobiel abonnement met een van de laatste smartphones erbij? Geen probleem en ook als je geregistreerd staat bij het BKR kun je hier gewoon een mobiel abonnement uitkiezen.

Veel mensen maken zich terecht zorgen over hun registratie bij het BKR in Tiel. Het is vanwege de crisis voor veel schier onmogelijk om niet geregistreerd te worden bij het BKR gewoon omdat veel mensen het ene gat met het andere moeten vullen om het hoofd financieel boven water te houden. Maar ook al is het je in het verleden misschien niet altijd gelukt om aan alle betalingsverplichtingen die we in het leven hebben te voldoen en ben je daardoor geregistreerd bij het BKR je moet toch voor iedereen bereikbaar blijven en iedereen kunnen bereiken. Als je tegenwoordig niet een goede telefoon met een bel en databundel hebt dan sta je bijna buiten de samenleving.

Gelukkig is er goed nieuws voor wie geregistreerd staat bij het BKR en toch een mobiel abonnement wil afsluiten en daar een van de laatste modellen smartphones gratis bij wil krijgen. Want de telecomproviders die werken niet meer samen met het BKR dus nieuwe aanvragen worden daar niet meer getoetst en stond je ooit geregistreerd bij het BKR door een telecomprovider dan sta je daar nu niet meer geregistreerd.

Dit betekent simpelweg dat je gerust een abonnement met toestel aan kunt vragen. Wat ook een mogelijkheid is, is dat je nog even vasthoudt aan het toestel dat je nu hebt en daar een Sim Only abonnement bijneemt met Onbeperkt bellen, Onbeperkt data verbruik en Onbeperkt SMS verzenden. Zulke abonnementen zijn er al vanaf 20 euro per maand en het zijn maandabonnementen die elke maand opzegbaar zijn. Dus je zit er niet jaren aan vast!