Selecteer een pagina

Heeft u een BKR codering en wilt u toch een telefoon abonnement zonder bkr navraag? U krijg gewoon een mobiel abonnement met smartphone naar keuze. Vraag hem nu hier aan.

Het is crisis tijd en heel veel mensen lopen op dit moment een BKR codering op omdat ze achterlopen met het betalen van hun kredieten. Heel vervelend is het ook als mensen achterlopen met hun hypotheek en daarom in de problemen komen. Maar problemen of niet u moet natuurlijk wel bereikbaar blijven en anderen kunnen blijven bereiken. Een telefoon abonnement is de normaalste zaak ter wereld en tegenwoordig bijna noodzakelijk en een beetje moderne telefoon ook. Gelukkig kunt u hier een telefoon abonnement zonder bkr aanvragen. Met andere woorden er wordt geen navraag gedaan bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel over uw kredietwaardigheid.

Nu zijn er best een aantal providers waar u uit kunt kiezen. En elk heeft zo zijn voor en nadelen. Wij raden u aan een abonnement van KPN te nemen en een smartphone uit te kiezen uit de enorme keuze die zij u bieden. Waarom? KPN heeft een van de meest stabiele netwerken en vele deals met onbeperkt bellen en SMS in combinatie met een ruime hoeveelheid data.

Dat gezegd hebbende zijn er natuurlijk ook andere zeer goede providers die zo hun voordelen hebben en die ook een telefoon abonnement zonder bkr mogelijk maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor toestellease. Op die manier blijft de provider verantwoordelijk voor het functioneren van uw telefoon, krijgt u bij problemen tijdelijk een vervangende telefoon en het is zelfs mogelijk om bij schade een nieuwe telefoon te krijgen of dat ze het voor u repareren. En na afloop van uw leasecontract geeft u het toestel weer terug en kiest u een nieuw model uit dat tegen die tijd weer populair is. Ik zou zeggen bekijk de toestellen eens die KPN heeft. Dat zijn er best veel.