Selecteer een pagina

Er zijn redenen genoeg waarom u liever niet hebt dat er een creditcheck wordt uitgevoerd bij het aanvragen van een nieuw abonnement met toestel. Bijvoorbeeld omdat een creditcheck problemen uit het verleden naar voren kunnen halen die al lang zijn opgelost. Of omdat u een notering bij het BKR hebt opgelopen na onenigheid over de verdeling van schulden bij een echtscheiding etc. De lijst met waarom een creditcheck onnodig informatie naar voren haalt waardoor uw aanvraag nodeloos zou kunnen worden afgewezen is lang.

Niet iedere provider doet gelukkig een BKR creditcheck. Er zijn providers die een creditcheck uitvoeren wanneer het gaat om zakelijke abonnementen, maar die doen dan weer geen creditcheck als het gaat om particuliere producten. Dan zijn er providers zoals Vodafone die wel altijd een BKR creditcheck doen, ook bij particulieren. Maar gelukkig zijn er ook providers die helemaal geen samenwerking met het BKR hebben en die niet navragen bij het aanvragen van een telefoon met abonnement en die ook niemand registreren bij het BKR als het erop aankomt dat iemand zijn rekeningen niet heeft betaald. Bij deze providers kun je dus altijd terecht ook al heb je een notering bij het BKR.

Dus als je een telefoon met abonnement zonder creditcheck wilt aanvragen waar kun je dan concreet bij terecht? Er zijn twee providers die geen creditcheck uitvoeren bij een nieuwe aanvraag van telefoon met abonnement. U zou daar dus de laatste Apple iPhone met een abonnement kunnen aanvragen of de laatste versie van een Samsung Galaxy telefoon, en dan krijgt u die dus ook gewoon binnen 48 uur thuis afgeleverd. Deze twee providers zijn:

KPN
De meeste abonnement van KPN hebben onbeperkt bellen en onbeperkt SMS berichten sturen. Daarnaast biedt KPN standaard 4G internet snelheid aan op een betrouwbaar mobiel netwerk. KPN biedt ook interessante kortingen aan indien u al een ander KPN product afneemt of in huis woont met iemand die een KPN product afneemt.
Klik hier voor een overzicht van alle verkrijgbare toestellen bij KPN

Robin Mobile
Een andere optie is natuurlijk dat u nog een tijdje vasthoudt aan het toestel dat u al hebt. Een hele goede reden om dat te doen, is omdat u een maandelijks opzegbaar abonnement kunt krijgen waarbij u onbeperkt kunt bellen, SMS’en en internetten. U krijgt danwel geen toestel bij dit abonnement, maar deze onbeperkt alles deal is toch wel erg mooi en het overwegen waard!
Klik hier voor een abonnement met onbeperkt bellen, onbeperkt SMS’en en onbeperkt datagebruik