Selecteer een pagina

T-Mobile heeft nu een leuke aanbieding voor wie graag een abonnement met een iPhone 4S wil hebben. Wie nu een abonnement met een iPhone 4S afsluit bij T-Mobile krijgt hierbij drie handige diensten tot zijn beschikking, waaronder Visual Voicemail, gratis navigatie en de mogelijkheid om onbeperkt mobiel te internetten.

Voor veel mensen zal vooral Visual Voicemail een fantastische uitkomst zijn. Tot nu toe is het namelijk zo dat als u uw voordeel wilt afluisteren u dit eigenlijk altijd moet doen zonder eigenlijk te zien wat het is dat u doet. Moet met de druktoetsen van uw telefoon de vorig wil besturen, de mogelijkheden afluisteren, en vooral geen fouten maken om uw voicemails af te kunnen luisteren. Met Visual Voicemail kunt u in plaats van met uw telefoon aan uw oor en wachtend tot het bandje alle mogelijkheden heeft voorbij laten komen, gewoon uw voicemails beluisteren door eerst kijken naar uw scherm te zien welke voicemails er zijn en van wie ze afkomstig zijn en dan gewoon degene die u wilt afluisteren uitkiezen en die af te spelen.
Visual Voicemail die daarmee veel meer gebruiksgemak bij het beluisteren van uw voicemail dan de standaard voicemail applicatie.

Wie een abonnement heeft bij een iPhone 4S heeft daar het meeste profijt van wanneer die onbeperkt toegang heeft tot mobiel internet. Onbeperkt internet is nu beschikbaar voor alle nieuwe klanten die een abonnement bij T-Mobile met een iPhone 4S afsluiten.

Navigatie is tegenwoordig niet meer weg te denken bij het gebruik van mobiele telefoons. Of u nou in de auto zit, op de fiets, of gewoon te voet bent, ook u zult regelmatig meemaken dat u wel wat hulp kunnen gebruiken bij het vinden van de weg. Met een iPhone 4S en een abonnement voor T-Mobile heeft u vanaf nu altijd de beschikking over navigatie zodat u altijd op uw bestemming aankomt.