Selecteer een pagina

Heb je een simlockvrije telefoon? Dan kun je een Vodafone Prepaid Simkaart plaatsen en vanaf dat moment prepaid bellen via het Vodafone netwerk.

Het hebben van een simlockvrije telefoon heeft natuurlijk als grootste voordeel dat je je eigen netwerk kunt kiezen waar je mee bellen wilt. En daarnaast heb je geen vaste kosten zoals met een abonnement en voor iemand die bijvoorbeeld niet veel belt kan dat heel positief zijn.

Met een prepaid simkaart van Vodafone heb je de volgende voordelen:

Je kunt online opwaarderen met Ideal
Door simpelweg je nummer in te toetsen en aan te geven met hoeveel je het beltegoed wilt opwaarderen kun je via de de website van Vodafone meer beltegoed aanschaffen. Je kunt met Ideal betalen waarna je beltegoed direct aan het saldo wordt toegevoegd.

Prepaid blox voordeelbundels
Met Vodafone Prepaid Blox kun je aangeven waar jij de beste prijsdeal op wilt afsluiten. Zo kun je bijvoorbeeld met Blox voor SMS’en voordelig smsjes versturen met je Vodafone Prepaid Simkaart.
Met je Blox voor bellen bel je voordelig prepaid en met Blox voor internet kun je weer voordelig surfen. Blackberry Blox van Vodafone zijn er ook.