Selecteer een pagina

U wilt uzelf of uw personeel voorzien van een voordelig mobielabonnement voor goedkoop bellen en internetten? Ook voor bedrijven met personeel en zzp’ers zijn er voordelige abonnementen met kado’s die u een hele hoop kunnen schelen.

Voor u zijn de kosten die u maakt voor zakelijk bellen en zakelijk mobiel internetten natuurlijk van groot belang. Zeker als u veel personeel heeft dan zijn belkosten en datakosten van groot belang omdat deze een flinke hap kunnen nemen uit de omzet die uw personeel voor u binnenhaalt. Waar kunt u dan bijvoorbeeld op besparen?
Er zijn zakelijke abonnementen verkrijgbaar waarbij uw personeel gratis onderling kan bellen. Moet uw personeel in het veld dus veel met elkaar mobiel overleggen, dan doet u er goed aan om van gratis onderling bellen een belangrijk punt te maken bij de keuze van uw mobiele abonnementen.
Is het vooral belangrijk dat uw personeel overal en altijd online kan zijn? Dan is het van belang dat u voordelige databundels aanschaft die de nood van uw personeel goed dekken.

Wanneer u zakelijk gaat inkopen voor mobiele telefoons en abonnementen doet u er goed aan om ook de aanbiedingen eens door te bladeren. Waarom zou u immers een dief van uw eigen portomonee zijn en meer betalen dan nodig is wanneer het voor de zaak is? Bovendien kunnen kant en klare aanbiedingen u nog weleens in een keer voorzien van alles dat u of uw personeel nodig heeft. Zo hebben ook de meeste telecom providers aanbiedingen voor zakelijke klanten waarbij gratis kado’s bij een abonnement mogelijk zij. Heeft u als startend ondernemer een laptop en een gsm nodig? Dan kunt u een mobiel abonnement afsluiten waarbij u deze apparatuur gratis krijgt. Of u heeft liever een gsm telefoon en een tablet computer? Ook deze zakelijk aanbiedingen zijn er gewoon en u bent dan in een keer voorzien!

Wilt u de diverse zakelijke aanbiedingen eens op een rij zien? Surf dan eens naar de website voor een overzicht van zakelijke abonnementen met kado’s die u een helehoop geld kunnen besparen. (Let op kvk inschrijving nodig voor deze aanbiedingen).