Selecteer een pagina

Bent u starter of misschien reeds gevestigd ondernemer? Doe uw voordeel met de aanbiedingen voor mobiel bellen en mobiel internet voor zakelijk gebruik. Gratis laptops, ipads en telefoons bij uw nieuwe abonnement.

Als ondernemer kunt u natuurlijk niet zonder een mobiele aansluiting voor telefonie en internet. U moet bereikbaar zijn voor uw klanten, u moet uw klanten kunnen bereiken en kunnen inspelen op mogelijke ontwikkelingen door constant toegang tot het internet te hebben.

Als startende ondernemer kunt u direct een goed begin maken door in plaats van laptops en telefoons los te kopen gewoon een juist abonnement af te sluiten waarbij u deze laptops en telefoons gratis krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een nieuw abonnement een Dell laptop en een Blackberry telefoon gratis krijgen. Zo kunt u werken op lokatie met mobiel internet en mobiel bellen en pingen met uw klanten en collega’s.

Ook als gevestigd ondernemer kunt u flink besparen als u uw huidige apparatuur vervang door modernere laptops en telefoons die u krijgt door over te stappen naar een andere provider of gewoon een nieuw abonnement af te sluiten. Moet u voor uw werk regelmatig uw producten en diensten presenteren? Dan kunt u door een nieuw abonnement af te sluiten een Apple Ipad 2 en Nokia telefoon gratis krijgen. Een Apple Ipad 2 is natuurlijk bij uitstek geschikt om mee te presenteren. Plus u kunt er makkelijk mobiel mee internetten.

Wilt u meer weten over zakelijk mobiel bellen en mobiel internet? Kijk dan eens gewoon op de aanbiedigen pagina van de zakelijke telecom provider.

Klik hier voor: Aanbiedingen voor ondernemers
Let op: u dient in het bezit te zijn van geldig KvK nummer!